Skog- & trädgårdsmaskiner

Här hittar ni vårt utbud inom skog- och trädgårdsmaskiner. För att läsa mer om produkterna; klicka på länkarna. Vi har ett stort utbud av maskiner för att täcka flertalet behov. Hittar du inte den produkten du söker? Hör av dig eller kom förbi så hjälper vi dig!

Robotgräsklippare

Släpp gräsklipparen och lägg tid på annat. Husqvarnas robotgräsklippare gör jobbet åt dig. Så slappna av, njut av din fritid och låt världsledande robotgräsklippare från Husqvarna ta över gräsklippandet.

Gräsklippare

Vi har gräsklippare för alla gräsmattor. Berätta för oss om dina behov så hjälper vi dig att hitta rätt. Vi har gräsklippare från…

Motorsågar

Vi har flera olika sorters motorsågar för att kunna bemöta just dina behov. Oavsett om du ska fälla träd eller såga av grenar är motorsågen ett kraftfullt och effektivt alternativ. Säkerhet är oerhört viktigt när du ska använda en motorsåg.

Riders & Traktorer

I vårt sortiment hittar ni ett flertal olika åkgräsklippare för olika behov. Vi erbjuder ergonomiska åkgräsklippare från Husqvarna som gör klippandet till en enkel match.

Röjsågar

För oss är det viktigt att sälja röjsågar som är enkla att använda och att du med hög precision ska klara av din tänka röjning. Vårt breda sortiment gör att vi har röjsågen för dig oavsett vad du ska ta dig för.

Trimmers

Problem att komma åt med gräsklipparen överallt? Då kan trimmern hjälpa dig med de sista finliret för att uppnå den perfekta trädgården.

Snöslungor

Trött på att skotta? Då är det dags för en snöslunga. Flytta snön dit du vill utan att ryggen som insats.